Vil du ha hjelp til å ødelegge bildet ditt?

Nei, selvfølgelig vil du ikke det. De fleste rammemakere ødelegger ikke bilder. Men det er fort gjort å ødelegge inntrykket av bildet ditt.

Kunst, familiefoto, barnetegninger og plakater kan være en hårsbredd unna å bli visuelt dominert av en innramming. Bredde, tykkelse og valør på passepartout, type glass og ikke minst hvilken ramme man ender opp med er alle viktige valg for sluttresultatet.

Trendy eller tidløst?
Innrammingen er med på å styre din opplevelse av bildet eller objektet. Dette faget, som de fleste andre, har moter og trender hvorav noen løsninger ser bedre ut enn andre. Dette er noe vi følger med på, men vi har i de fleste tilfeller en forkjærlighet for det mer tidløse. Noe som gjør at du slipper å oppsøke oss med det samme bildet så snart moten snur. 

Gjenoppliv historien
Vårt motto er “vi rammer alt!”  I dette ligger det at vi har lang og bred erfaring med å ramme det meste. Det være seg kunstverket fra ferien, plakaten kjøpt på nett, oldemors barnesko, nøkkelen til naustet, eller den signerte fotballtrøya. Det meste kan finne veien ut fra glemselen til en fin plassering på vegg. Dette er med på å gjenopplive historier som nesten var glemt, eller skape nye samtaler og minner over noe som i utgangspunktet kanskje var overlatt til mørket i skuffer og skap.

Innramming er en av to søyler i vår bedrift. Vi har drevet med innramming i tre tiår, og har på den tiden bygd en bred kompetanse på innramming av kunst og alt annet som kan monteres i glass og ramme.

Vi lytter til deg, og du til oss. Det er slik vi oppnår de beste resultatene. Ta kontakt så finner vi den beste løsningen på ditt prosjekt!